De Opvangruimte

Mijn woonkamer is ruim opgezet, zodat de kindertjes veel speelruimte hebben. In de woonkamer staat een lange eettafel waar we het fruit en de lunch aan eten. Aan deze tafel kunnen we ook heerlijk kleien en knutselen. Er is een box aanwezig als een baby'tje is in de opvang. De kindertjes die al kunnen lopen kunnen lekker rijden op de brandweerauto of in de trein.

Voor de allerkleinste is er een schommelstoel en een vibratiestoel. Vaak wordt het lange speelkleed uitgerold (7x2) en zo rijden de speelgoedautootjes over de lange wegen.

De keuken is afgesloten door een veiligheidshek. Zo kunnen de kindertjes niet bij de messen of de waterkoker. Op de eerste verdieping is er een barbapapakamer. Hier kunnen 3 kindertjes slapen. Verder is er nog de bos-slaapkamer van mijn dochtertje waar ook een logeerbedje kan worden gezet. Verder vinden we op de 1ste verdieping een kast vol speelgoed.

Over het algemeen spelen we alleen beneden en is boven om te slapen. Maar in de herfst en winter, als we een keertje niet naar buiten kunnen, is het voor de afwisseling wel eens leuk om met z'n allen boven te spelen. In de lente en de zomer gaan we tenminste 1x per dag met z'n allen naar buiten. Voor het huis is een heerlijk hofje. Waar er rondjes gefiets kunnen worden, gevoetbald op het veldje, of gegleden/ geklommen worden op het klimrek. En dit allemaal zonder auto's die voorbij komen rijden. Maar even een wandeling met de bolderkar, blijft ook populair! Wandelen naar de Deen, de eendjes of het Hertenpark, allemaal mogelijk! Als het regent buiten, of erg koud is, dan blijven we lekker binnen.